Промо-пакет Скор + Хорус 2023

Продуктите Скор + Хорус в нова опаковка! Индивидуална кутия, която съдържа Скор 1 л + Хорус 1 кг за по-атрактивна цена и по-добър синергичен ефект при включването и на двата продукта в растително защитната програма при овощните култури.

Промо-пакет Скор+Хорус от Синджента
chevron_left
chevron_right

Защо да изберем промо пакета Скор+Хорус?

Скор и Хорус са едни от най-използваните и ефективни фунгициди при семковите и костилковите овощни видове. Включването и редуването на двата фунгицида в растително защитната програма води до много добри резултати в борбата срещу основните гъбни болести при овощните култури – струпясване, брашнеста мана, къдравост, бяла ръжда, ранно и късно кафяво гниене.

Фунгицид Хорус

Системен фунгицид, който контролира патогените чрез два различни биохимични механизма на действие. От една страна той инхибира синтезирането на хидролизни ензими в гъбата, които са необходими за нейното проникване в растението, а от друга страна подтиска образуването на метионин, който участва в развитието и разпространението на мицела.

Фунгицид Скор

Системен фунгицид с отлично предпазно и лечебно действие за борба с патогени от клас Ascomycetes, Basidiomycetes, Fungi imperfecti. Фунгицидът се поема от листата и се придвижва акропетално в растението. Има силно трансламинарно действие.

Видео Пакетно предложение Скор+Хорус

play_circle
Пакетно предложение Скор и Хорус за защита на овощните градини

Полезни линкове и информация

Промо-пакет Скор+Хорус от Синджента

Брошура Скор + Хорус

Открийте още с промо-пакет Скор + Хорус за чисти от болести овощни култури.

Екип експерти Растителна защита

syngenta_cp_fungicides_banner_360x193px_02.jpg

Растителна защита от Синджента

Всички продукти за растителна защита, промоции и полезни материали.

Технологична програма в Ябълки

Технологична програма в Праскови

Технологична програма в Череши