You are here

Лоялна програма

Програма за лоялни клиенти на Синджента България

Синджента е водеща в света фирма посветена на устойчивото земеделие, базирано на иновационни и опазващи околната среда технологии. Всеки ден, в над 90 страни, Синджента помага на фермерите да посрещнат предизвикателствата с широк набор от продукти за земеделието. Земеделският производител е в центъра на Нашата визия за устойчивото земеделие и за нас е изключително важно дългосрочното и устойчиво партньорство със земеделските производители. През 2015 Синджента България стартира Програма за лоялни клиенти, създадена да подкрепи земеделските производители отдаващи предпочитанията си на решения от Синджента!


Важно: Уважаеми клиенти, Молим да се запознаете внимателно с променените Официални правила за Програмата за лоялни клиенти на Синджента България за 2019 г., както са публикувани на тази страница. Молим да се запознаете с посочената в Правилата възможност за използване на регистрационната форма от 2018 г., ако данните Ви са точни и пълни. „Синджента България” ЕООД обработва лични данни за целите на Лоялната програма 2019 г. при спазване на Правилата, всички уведомления и политики на дружеството и приложимото законодателство.

Актуална информация относно правилата за участие в Програмата за Лоялни Клиенти на Синджента България и Брошура 2019 може да намерите най-долу в секция "Изтегляне".

ВажноКрайният срок за регистрация на Участник (изпращане на попълнена и подписана Регистрационна форма в оригинал) е удължен на 31 юли 2019 г.


Контакти:

  • имейл : [email protected]
  • адрес: Синджента България ЕООД, бул. Цариградско шосе 115М, Хермес парк, сграда D, ет.6