Синджента България - най-бързо растящата компания по продажби на семена царевица

Общи Новини

Уважаеми, фермери,

За стопанската 2022 година ние от Синджента Семена сме готови да Ви предложим, по традиция, нашето портфолио от високодобивни и иновативни хибриди царевица.

Синджента България е най-бързо растящата компнания по продажби на семена царевица и това не е случайно. И тази година сме подготвили за вас НОВИ предложения и иновации.

Нов уникален хибрид, в ранното ФАО - интензивният СИ Амбадор с ФАО 170.

Представител на нова генерация генетика и достоен партньор на един от най-успешните хибриди в портфолиото ни СИ Феномен с ФАО 160.

Нови високодобивни хибриди във ФАО 300 и 400

Обогатихме портфолиото си с нови хибриди и в тези групи – това са интензивните СИ Торино, „ферарито“ в сегмента с ФАО 350, СИ Игнис с ФАО 360 и СИ Инфинити с ФАО 410, както и Шампионът с ФАО 450 – СИ Минерва, част от технологията Артезиан.

Доказано портфолио по своята ефективност и предимства на полетата в България

СИ Скорпиус с ФАО 240, неговият партньор СИ Коринтос с ФАО 310, както и СИ Орфеус с ФАО 360, който успешно си партнира с новото ни предложение СИ Игнис с ФАО 360, топ хибридът в група 400 СИ Премео и накрая, но не и на последно място рекордьорът за високи добиви – СИ Кариока с ФАО 480, който е партньор на новият хибрид СИ Минерва с ФАО 450!

Имаме ново предложение и в сегмента за силажна царевица

СИ Валпарайзо с ФАО 630, който е успешен партньор да утвърдения в този сегмент СИ Зоан с ФАО 630. И двата хибрида разкриват максимално добре потенциала си при поливни условия.

Иновацията в третирането на семена царевица от Синджента -Elevation и Elevation Plus!

Elevation – уникално третиране за защита на семената от 4 фунгицидни активни вещества и Elevation plus – топ третиране на семената за максимално разкриване на генетичния потенциал и максимална защита от болести благодарение на комбинацияа от 4 фунгицидни активни вещества + инсектицид!

Най-добрият избор на хибриди царевица със Seed Selector от Синджента!

Уникален за българския пазар инструмент, с които експертите ни в семена ще могат да изготвят персонални решения за избор на семена, според спецификата на полетата на всеки фермер. Инструментът дава препоръки на основа на богата база данни с резултатите и данни от над 220 000 локации с директно сравнение.

Поръчайте семена царевица от Синджента чрез програмата ни за ранна заявка!

 Можете да заявите своите хибриди в периода 15.09 до 23.12.2021г. и да получите бонус от 10 лева за всяка заявена торба!

Екипът на Синджента Семена, остава близо до вас и в настоящия сезон!

Желаем ви успешна нова кампания, която да надгради съвместните ни успехи от предходните сезони!

Николай Винчев

Търговски Директор

Синджента Семена България и Северна Македония