You are here

НОВО: Syngenta Professional Solution

Новини
30.03.2024

Syngenta Professional Solutions В помощ малкия фермер и любителя градинар

Syngenta откри своето най-ново направление в България – Syngenta Professional Solutions. Специално подбрани продукти в подходящи разфасовки за малкия фермер, агроаптеките, любителя цветар, градинар и за всички, които искат просто да бъдат още по-добри в хобито си. Независимо дали желаете да отглеждате плодове и зеленчуци, или просто да внесете живот и красота с цветя и храсти в градината ви, малките разфасовки на Syngenta Professional Solutions ще са Ви в полза.

Syngenta Professional Solutions продукти

За да отговори на нуждите на производителите, Syngenta представи на българския пазар избор от 15 различни продукта, опаковани в по-малки разфасовки. Това е специално подбрана селекция с едни от най-добрите решения на компанията за повишаване на добива в градината, както и в борбата с вредителите по културите:

Продукти грижа за цветята – биостимуланти и продукти от серията „грижа за цветята“, с които ще можете да дарите нужната грижа на вашите цветя и да постигнете перфектната визия за вашата градина. Търсете Скор, Суич, Топаз и Исабион.

Продукти грижа за лозата – достигнете пълния потенциал на вашите растения с по-малко болести. Решението за мана, брашнеста мана, гниене и акари с помощта на Куадрис, Ридомил Голд Р, Хорус и Тиовит Джет. 

Продукти грижа за градината – Хербициди и фунгициди с гарантирано висока ефективност и доказано действие при множество култури. За да се радвате на здрави и красиви растения. Тук може да откриете малки разфасовки на Дуал Голд, Тъчдаун, Карате Зеон и Ортива Топ.

Продукти защита от неприятели - Syngenta Professional Solutions ви представя спасението срещу насекоми и гризачи. Три ниско рискови продукта от серията „контрол на вредителите“, които отстраняват дълготрайно мравки, хлебарки, гризачи и всякакви насекоми у дома и на обществени места.  В тази серия влизат продуктите Айкън, Клерат, Адвион Гел Хлебарки и Адвион Гел мравки.

 

С грижа към околната среда и в помощ на фермерите

Целта на новото направление на Синджента е да помогне на малките фермери да отговорят на съвременните климатични предизвикателства, ерозията на почвата и загубата на биологично разнообразие, като водят растителна защита по един устойчив начин.

Ние сме глобален екип, споделящ страстта и творчеството на нашите клиенти. Чрез комбинация от науката и глобалния опит на Syngenta от световна класа, съчетани с инвестиции в нови и нововъзникващи технологии, ние предлагаме иновативни решения за защита на местата, където живеете, работите, и играете, както и ви помагаме да развиете пълния потенциал на вашата градина.  

Syngenta Professional Solutions работи, за да помогне на средите около вас да бъдат по-вдъхновяващи и по-плодородни. Петнадесет продукта за професионално управление на вредители и болести, които ви осигуряват повече продукция с по-малко усилия и гарантирано качество.     

Syngenta Professional Solutions – и малките фермери могат да бъдат големи! Търсете синия етикет на Syngenta Professional Solutions в агроаптеките!