You are here

Синджента стартира специализиран YouTube канал за зеленчукови семена

Зеленчукови семена
23.02.2022
YouTube канал за зеленчукови семена на Синджента.

Syngenta Зеленчукови Семена е името на новия специализиран YouTube канал на Синджента за България. Следвайки мисията си да осигуряваме на производителите не само качествени семена, а и подкрепа за щадящо и ефективно земеделие, нашият екип си постави за цел да предостави допълнителна видео информация на български език.

Целта на канала е директна комуникация с вас – зеленчукопроизводителите, по проблеми, които са пряко свързани с дейността ви. Видео материалите в канала отговарят на въпроси относно отглеждането на зеленчуци с конкретни насоки и съвети.

YouTube каналът, който голяма част от българските производители вече познавате, Syngenta Bulgaria остава основният канал на компанията за страната. В него ще продължим да публикуваме информация за зеленчукови култури, но фокусът ще бъде върху новостите в сферата. В новия канал, от друга страна, освен актуални материали за нови продукти, ще се има много по-подробни и обяснителни видеа, които да са ви от помощ.

Темите ще включват въпроси и отговори за успешно производство, съвети за оптимален добив, мнения, споделени от вас и други производители, както и отразяване на събития и онлайн презентации.

Можете да очаквате редовно публикуване на видео материали по темите. Добре дошли сте да се абонирате за канала, за да не изпускате новини и ценни насоки.

YouTube канал за зеленчукови семена на Синджента.