Изберете раздел
expand_more
expand_less
chevron_right
Описание на продукта
Плосък зелен фасул за прясна консумация и преработка
Зеленият фасул е традиционна култура за България, която може да се отглежда в промишлени условия както за прясна консумация, така и за преработка. Монкайо е сортът, който предлагаме на всички специалисти зеленчукопроизводители за висок добив дори при по-високи температури.
Зелен плосък фасул за прясна консумация и преработка с много висок добивен потенциал. Растението е с мощен хабитус и височина около 60 см. Справя се много добре с високите температури и лесно се прибира от полето, благодарение на изравнената продукция. Чушките са тъмно зелени, с много добри вкусови качества.
Характеристики
Характеристики
Вегетационен период | 62 дни |
Размери | Дължина на шушулката: 14 см |
Схема на разсаждане | 25 000 - 30 000 р/дка |
Устойчивости
Устойчивости
Устойчивости |
|
---|
Други продукти от категорията
chevron_left
chevron_right
Beet Curly Top Virus е вирус засягащ над 300 вида култури, сред които и фасула. Симптомите са различни, но обикновено се забелязват много рано (около 5 дни след заразяване) като започват с подуване на жилките. Листата могат да се накъдрят, пожълтяват и некротизират. Шушулките на фасула също могат да бъдат засегнати.