Кабала F1: семена пипер тип камба

Пиперът има множество разновидности и при избор на сорт винаги трябва да се вземат предвид условията за производство. Кабала има голямото предимство да може да се отглежда на открито и в оранжерии.

 

Пиперът е една от културите с плитка коренова система, което ги прави чувствителни на условията за отглеждане. Присаждането също трябва да се прави с особено внимание, защото растенията страдат при всяка манипулация свързана с корените.

Кабала има предимството да е един от сортовете с добре развити корени и стъбло. Растението има средно мощен хабитус, с много добро листно покритие, което предпазва плодовете от слънчев пригор.

Плодовете на Кабала са месести и с голямо съдържание на сухо вещество, което ги прави идеални за консервиране. Наситения тъмно червен цвят е лесно разпознаваем от потребителите и говори за отличен вкус. Качеството на продукцията е много високо с отличен потенциал на съхранение, което превръща хибрида в търсено решение за всеки производител.

Оранжерийно производство

Открито производство

Плодове: 220 - 240 г

500 семена в пакет

Схема на разсаждане: 4000 - 5000 р/дка

Оранжерийно производство

Открито производство

Плодове: 220 - 240 г

500 семена в пакет

Схема на разсаждане: 4000 - 5000 р/дка

Въпроси и отговори

Кога да засаждаме Кабала?

Кабала е подходящ за средно-късно производство, като засаждането може да започне от началото на юни и да продължи до края на юли.

Други хибриди пипер

Семена пипер Конвента от Синджента.

Конвента

Капия за открито производство с много бързо плододаване

Семена пипер Корнелия от Синджента.

Корнелия

Капия за оранжерийно производство с TSWV

Семена пипер Пирует от Синджента.

Пирует

За закрито и открито производство с отлична форма