Кариери

Вдъхнови се, за да помогнеш на хиляди фермери да отглеждат по-здравословна и устойчива храна! Нека заедно да се погрижим за планетата.

Ние сме глобална компания със седалище в Швейцария и дейност по целия свят. В Синджента над 30 000 служители в повече от 90 страни работят за трансформиране на начина на отглеждане и защита на културите. Вярваме в разнообразна и приобщаваща култура, а работата ни е смислена и възнаграждаваща. Концентрираме усилията си в две големи направления - Растителна защита и Семена. И се фокусираме върху създаването и представянето на водещи иновации, които носят стойност за нашите клиенти. Помагаме на земеделците да отглеждат здравословна и достъпна храна, предоставяме решения на производителите на цветя и се грижим за общественото здраве с професионални продукти за борба с вредители.

От подпомагане на устойчивото изхранване на света до защита на хората, ние работим с различни професионалисти, за да направим живота по-добър. Нашата работа има значение!

За Синджента в България

Ние сме компания, посветена на потенциала на растенията. Нашите дълбоки корени в селскостопанската наука ни помагат да създаваме решения, които оказват ключово влияние на устойчивостта в земеделието.

Синджента България е един от водещите доставчици на качествени семена за земеделските производители и на продукти за защита на посевите, с които помагаме за реализацията на максималния им добивен потенциал.

Нашият екип се състои от професионалисти и експерти в селското стопанство, които със знания и умения всеки ден градят най-близките и отворени отношения със земеделци, търговци и доставчици, за да оформим заедно бъдещето на устойчивото земеделие в страната.

При нас ще намерите открита и добронамерена работна среда, възможности за придобиване на нови знания, реализация и удовлетворение от свършената работа.

Свободни позиции

Всеки един от нашите талантливи служители помага за оформянето на това кои сме ние и влиянието, което оказваме върху селското стопанство. Предлагаме разнообразни възможности за успешна кариера на мениджъри, специалисти, наскоро завършили и все още учещи студенти, всеки един допринасящ по свой уникален начин за целите на компанията. Станете част от най-съпричастния и дружелюбен екип в земеделието!

 

В момента има 0 свободни позиции

Изпратете ни Вашето CV
 

Не намирате подходяща позиция?

Винаги можете да се свържете с нашия екип и да ни оставите CV-то си, за да имаме предвид Вашата кандидатура при откриването на нови втъзможности за развитие в Синджента България.

Само един файл.
256 MB limit.
Разрешени разширения: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Полезни линкове