Промоции и Бонус торби със Семена Житни Култури от Синджента

Общи Новини
11111.jpg

Пшеницата е една от основните култури в страната, като през последните години се отбелязва нарастване на общите добиви от нея. Успешното производство и реализация на продукцията зависи от редица предпоставки, като една от важните е изборът на точния сорт семена за засяване. 

 • Непобедимият при трудни условия Пибрак е нашето решение за успех с високо съдържание на протеин 12-13%. Пибрак има много предимства, сред които се откроява високото съдържание на протеин -12-13% и високата му братимост . Сортът е толерантен на измръзване и има добра толератност към важни болести в пшеницата – Жълта Ръжда, Брашнеста Мана и Фузариоза. Всичко това му помагат да реализира високия си добивен потенциал.
 • Не случайно нарекохме Фаладо – Лидерът от Синджента, неговият изключителен добивен потенциал и стабилност са търсени от всеки производител. Фаладо е едно от предложенията ни за зимна мека пшеница, което не може да бъде пренебрегнато. Толерантен на полягане и измръзване, с изключителен добивен потенциал и стабилност, това е сортът, който всяка година дава отлични резултати. Характеризира се с висока братимост на растенията и с много добра и добра толерантност на различни болести.
 • СИ Пешън е новият пластичен сорт с високо съдържание на протеин > 12%. Новият пластичен сорт зимна мека пшеница от Синджента  има високо съдържание на протеин >12%. Пешън има много висок добивен потенциал и добра толерантност към някои болести по пшеницата – Септория, Ръжди и Физариоза.
 • Иновацията за добив в пшеницата от Синджента се нарича СИ Екзалтейшън. Екзалтейшън е качествен сорт сорт зимна мека пшеница, който има добра толерантност към замръзване и повратни студове и високо ниво на толерантност към стрес, с голяма толерантност на полягане. Това осигурява несравнима стабилност на добива – топ ниво в страните от Югоизточна Европа за най-високи добиви. СИ Екзалтейшън има и добра толерантност към болести.
 • Габрио е джентълменът за добив и качество, сред сортовете семена пшеница на Синджента, с високо съдържание на протеин 12%-13%. Сортът предоставя отлична комбинация между висок добивен потенциал и високи качествени показатели. Толерантен е към основните икономически важни болести. Габрио се характеризира и с много добра пластичност при сухи условия и по-слаби почвени типове.
 • Болоня е рекордьорът за качество сред пшеницата на Синджента, със златен стандарт за качество на зърното - А1/А2. Болоня се отличава сред зимните сортове хлебна пшеница с високите си хлебопекарни качества - А1/А2 и оптимални добиви. Сортът е много подходящ за подобряване на качеството на партидата. Има висока толерантност към Брашнеста мана и е толерантен към Септория, Фузарим и Жълта ръжда. 

clipboard icon

Специална промоция за сезон 

2024-2025  - при заявка на семена Пшеница от Синджента


 • При заявка и закупуване на поне 1 (един) тон семена пшеница*, произведена от Синджента, получавате отстъпка в размер на 100 (сто) лева за всеки заявен тон. 

 

 • При заявка и закупуване на поне 3 (три) тона семена пшеница, произведена от Синджента, получавате отстъпка от 150 (сто и петдесет лева) лв. за всеки заявен тон.  

 

*Програмата важи за следните сортове семена пшеница, произведена от Синджента, а именно Пибрак, Фаладо, СИ Пешън, СИ Екзалтейшън, Габрио, и Болоня. Пшеницата от цитираните сортове, произведена от Синджента, се предлага в торби от 500 кг.  


Hyvido

 

Ечемик в България се гледа по-рядко, но въпреки това заема важно място в усилията на земеделците да диверсифицират отглежданите култури. Ние от Синджента сме готови да помогнем на всеки, който се е заел с нелеката задача да бъде земеделски производител. Открийте хибридите ечемик, които предлагаме на българския пазар и се свържете с нашите експерти в Семена за повече информация и конкретни препоръки.

 

 • СИ Дакота е революционна селекция за отлични добив – 6-редов хибриден ечемик. Предимствата на СИ Дакота са много: добрата му толерантност на презимуване, толерантност към Брашнеста мана, Ринхоспорум и Рамулария. Дакота има и високо абсолютно тегло на 1000 семена.
 • Тектуу ще ви позволи да постигнете висока възвръщаемост с ниска сеитбена норма . Хибрид с много добра студоустойчивост, доказан в Северна България. Тектуу е 6-редов, зимен хибриден ечемик от технология Hyvido®, който дава страхотни резултати дори при по-ниска сеитбена норма – 180 к.с./кв.м.,не е необходимо да завишавате сеитбена норма на 200 к.с./кв.м. Хибридът има много добра студоустойчивост, което гарантира и много висок добивен потенциал.
 • СИ Рангун е четвърто поколение хобриден ечемик за върхови добивил Зимен хибриден ечемик от технология Hyvido® . СИ Рангун е с изключително ниво на добив при най-трудните условия. Той е с подобрена толерантност спрямо основните гъбични заболявания. 
 • СИ Дооблин е нова генерация ечемик за високи добиви. Новият СИ Дооблин от технология Hyvido® се характеризира с добра ранозрялост при поява на класа, гъвкава сеитбена норма и широка пластичност. Добрата му толерантност към болести като Брашнеста мана, Ринхоспориум, Хелминтоспороза, включително и Рамулария е сред факторите този хибрид да се превърне в предпочитано решение от производителите.
 • Жалон е универсалният боец в портфолиото на Синджена - зимен ечемик с най-висок стандарт за качество. Независимо къде се намира полето ви, Жалон е хибридът ечемик от технология Hyvido®, който можете да отглеждате успешно – подходящ е както за Северна, така и за Южна България. Жалон е пластичен и носи най-висок стандарт за качество, с добро ниво на протеин.Жалон има и висока толерантност към икономически важни болести като Брашнеста мана, Ринхоспориум и Хелминтоспороза.
 • СИ Муви е последно поколение ечемик от технологията Hyvido с подобрени характеристики с цел повишаване на печалбата. Отличава се с висок добивен потенциал, независимо от различните условия на отглеждане и има отлична стабилност на добива. Хибридът има висока доходност и подобрена толерантност към болестите Хелминтоспороза и Ринхоспориум. Разкрива максимално добивния си потенциал при интензивни условия на отглеждане.
 • СИ Зумба е последно поколение ечемик от технологията Hyvid. Това е хибридът с широкоспектърна защита към трите основни щама на вируса на жълто ечемичено вджуджаване. Той има добра обща толерантност към икономически важните болести. Си Зумба е хибрид с висока доходност, дори при наличие на вирусна инфекция.

   

InterraScan икона

Специална промоция за сезон 

2024-2025  при заявка на ечемик


 

 


 

interrascan-icon-09.png

 

     СЕИТБЕНА НОРМА при тези хибриди е в диапазон от 180-200 семена m2

 

 

 • Минималната гъстота трябва да бъде за ранно засяване, където има добра подготовка на почвата и самото почва е плодородна
 • максималната гъстота е за късно засяване, с не толкова добра подготовка на почвата и тип почва песъчлива със сухи условия.

 

Hyvido – революционна технология в ечемик!

 


svrzhete_s_e_s_nas.jpg