Кампания Семена Домати 2022

Утвърдените производители на домати познават добре условията за успешна и изобилна реколта. Изборът на правилния сорт е първото от тези условия и за да се подготвите добре за сезон 2022 г., е необходимо да вземете своето решение още сега. Богатото портфолио семена домати от Синджента ще ви помогне. Тази есен искаме да насочим вниманието на производителите към три сорта домати за оранжерийно производство, които се отличават с висока транспортабилност и отлични качества за постигането на висок добив - Малдуо F1, Манекро F1 и Грумира F1.

Семена оранжериен розов домат Малдуо, с устойчовист на бронзовост.

Малдуо F1

Нов оранжериен розов домат с висока устойчивост на бронзовост (TSWV) и балансиран вегетативно-генеративен растеж. Подходящ за отглеждане и при ниски температури. Плодовете на Малдуо остават добре затворени, с изравнена форма и размер. Предпочитан от производителите заради своят отличителен блясък и атрактивен търговски вид.

Манекро F1

Оранжериен розов домат, изключително подходящ и за втора култура. Манекро има отличен завръз при топло време и бурен вегетативен растеж. Отличава се с многокамерни плодове със запазена едрина и атрактивен розов цвят. Не е податлив на калциев цефицит и напукване.

Грумира F1

Оранжериен червен домат без високи изсквания към условята за отглеждане, което го прави подходящ както за първа, така и за втора култура. С Грумира ще получите оптимално съотношение между генеративен и вегетативен растеж, изравнени плодове и издържливост на транспортиране.

play_circle
Малдуо: розовият домат с висока устойчивост на бронзовост
play_circle
Манекро: Александър Петров, с. Царева поляна
play_circle
Манекро: розовият домат с отличен размер
play_circle
Манекро: розовият домат при Сергей Юлиянов
chevron_left
chevron_right

Поръчайте семена домати тук!

Нашите дистрибутори ви очакват

От семената до успешната реколта

Нашите препоръки за отглеждане на домати