Семена краставици за есен и зима 2021 г.


За да се постигнете висок добивен потенциал при отглеждане на краставици тази есен и зима, е важно да съобразите изборът на семена спрямо периода на разсаждане. Синджента разполага с широко портфолио от професионални семена хибриди краставици. При производство през есента и зимата, можете да изберете между краставиците Македон, Балдер и Палермо. Те са изяло пригодени за производство през късия ден и разполагат с необходимите устойчивости на мани и красти. 

Семена краставица Македон от Синджента.

Македон

Македон се отличава със здравите си растения, поради високата устойчивост към краставична мозайка, жълтеница и краста. Освен това ще изкушите търговци и клиенти с тъмнозелени, лъскави и вкусни плодове.

Краставица Балдер от Синджента за отглеждане при условия на минимална слънчева светлина през есенно-зимния период. Отличава се с мощния си вегетативен растеж и много висок добивен потенциал.

Балдер

Подходящ за отглеждане при условия на минимална слънчева светлина, с експлозивен първоначален добив.

Семена краставица Палермо от Синджента.

Палермо

Подходящ за зима, пролет и есен, с концентриран и ранен добив. Растението на Палермо е с отворен хабитус, което позволява по-лесно огряване от слънцето и по-бързо плододаване.

Поръчайте семена краставици тук!

Препоръки за отглеждане на краставици

Резитби при краставици от Синджента. Формировки за къс и дълъг ден.

Резитби при краставици

Вижте нашите препоръки за резитби при краставици за къс и дълъг ден.