Синджента зеленчукови семена банер

Зеленчукови семена

Искате ли да знаете кои са последните тенденции в зеленчукопроизводството? Да получавате полезни съвети и идеи за нови продукти? Присъединете се към нашето задружно семейство, за да споделяме с Вас актуална информация за ефективно, изгодно и успешно производство на зеленчуци.

Регистрация

Телефон
Кои зеленчукови култури представляват интерес за Вас?*
Да, приемам стандартните Общи условия. Прочетох и съм съгласен с Декларацията за поверителност. Давам съгласие на Syngenta за обработка на предоставените от мен лични данни, както е описано в публикуваната на уеб сайта Декларация за поверителност. Разбирам, че мога да оттегля съгласието си по всяко време.

Отговорността да предоставяме висококачествени семена е сред един от основните ни приоритети. От покълването до тестването за болести, винаги се стремим да Ви предоставим най-качествените продукти. Абонирайте се, за да научите повече за ангажиментите, които поемаме и предстоящите иновации от Синджнта.

Съвети и полезна информация за производители

Чудили ли сте се някога как да разпознаете различните болести или други неприятели на полето? А виждали ли сте как учените комбинират генетика от различни растения, за да създадат хибриди, които помагат за преодоляване на най-големите предизвикателства в зеленчукопроизводството. Това е мястото, където искаме да споделим научните си постижения, знанията и своите истории с Вас. Открийте по-долу най-новото от новините на Синджента Зеленчукови семена. 

play_circle
Виго: нов сорт с висока устойчивост на зелена мозайка
play_circle
Салата Канариоле от Стефан Гачев
play_circle
Розов домат Манекро от Александър Петров
play_circle
Ред Джаспър: безсеменната диня при Пламен Янчев
chevron_left
chevron_right

Повече от обикновен Бюлетин

Новините и полезната информация от Синджента Ви превръщат в част от нашето семейство и Ви помагат да сте сред първите получили съвети за различните култури, да научите за актуални събития и истории "зад кулисите" на зеленчукопроизводството.

chevron_left
chevron_right