za_malkia_fermer_header_1132x637px.jpg

Растителна защита за малкия фермер

Фунгициди, инсектициди и хербициди в подходящата разфасовка за Вашата градина

chevron_left
chevron_right

С грижа към околната среда и в помощ на градинаря. Доказани решения, на които можете да разчитате.

Глобалните климатични промени, ерозията на почвите и нарастващата загуба на биоразнообразие не са проблем единствено за големите земеделски производители. Те са нещо, с което всеки малък фермер – от дребните производители на зеленчуци, собствениците на овощни градини и лозя, до любителя градинар трябва да се справя всеки ден.

Ние в Синджента осъзнаваме това, както и необходимостта на всеки дребен производител, включително и за домашно производство да се съобразява с най-новите изисквания на пазара, очакванията на потребителите и промените в селскостопанските технологии и практики. Това ни накара да обърнем особено внимание на нуждите на дребните производители и любителите фермери, за да им осигурим достъп до иновативните решения, които предлагаме на своите клиенти за устойчиво и успешно земеделие.

Комбинацията от последните научни достижения в областта и глобалния опит на Синджента ни карат да вярваме, че можем да предложим подходящи решения и за най-малките земеделци, за градинарите и любителите на зеленчуци, с които да развиете пълния потенциал на вашата градина.  

DMG_syngenta_za_malkia_fermer_banner_1132x637px_01.jpg

Syngenta Professional Solutions

И малките фермери могат да бъдат големи!
Търсете синия етикет на Syngenta Professional Solutions в агроаптеките!

chevron_left
chevron_right

Специална селекция продукти в малки разфасовки

За да отговорим на високото търсене от продуктите на Синджента за растителна защита и при малките стопанства и градини, нашите специалисти разработиха специална селекция от продукти в най-подходящите разфасовки. Тя включва едни от най-добрите решения на компанията за повишаване на добива и при борбата с вредителите по културите.

Добрата грижа за градината изисква не само време, но и много знания – от това как да разположите различните култури, подходящото време за засяване или засаждане, отглеждане и грижа, до защита от всички фактори на външната среда. За да Ви спестим поне малко от тези усилия, специално подбраните ни хербициди и фунгициди имат гарантирано висока ефективност и доказано действие при множество култури. За здрави и красиви растения и контрол над най-опасните болести, плевели и вредители, Syngenta Professional Solution предлага чрез дистрибуторите си и агроаптеките малки разфасовки на продуктите Дуал Голд, Тъчдаун, Карате Зеон и Ортива Топ.

Гроздето е една от любимите култури в българските градини и за дребно производство. С продуктите за грижа за лозята можете да достигнете пълния потенциал на вашите растения като ги предпазите от икономически важни болести като мана, брашнеста мана, гниене и акари. Тук ще Ви бъдат полезни малките разфасовки на фунгицидите Куадрис, Ридомил Голд Р, Хорус и Тиовит Джет, в зависимост от проблема, който искате да решите.

Битови и градински неприятели

Портфолиото на Синджента за малкия фермер предлага и решения за справяне с някои от най-важните неприятели в земеделските и зеленчукови култури. Нашите ниско рискови продукти за справяне с неприятели от серията „контрол на вредителите“ отстраняват дълготрайно мравки, хлебарки, гризачи и всякакви насекоми у дома и на обществени места. За тази цел можете да се възползвате от  продуктите Айкън, Адвион Гел Хлебарки, Адвион Гел мравки и Адвион мухи.

Не на последно място разполагаме и с експертно решение срещу всички видове летящи и пълзящи битови вредители - насекоми, хлебарки, оси, бълхи, дървеници комари, стоножки, паяци и гризачи. Най-новото попълнение на Syngenta Professional Solutions се нарича OUTCAST и е на път да сложи край на вашите битови проблеми. Може да се използва безопасно за справяне с всякакви  летящи и пълзящи насекоми, има бърз ефект и силно последействие. Новата подобрена формула се предлага под формата на спрей, който е лесен за употреба.

Какво още ни питате..

Екип експерти Растителна защита