za_cvetaria_header_1132x637px.jpg

Растителна защита за цветаря

Иновативни решения за защита и оптимален растеж на декоративните култури

chevron_left
chevron_right

Производството на декоративни култури е специален бизнес, който не само се съсредоточава върху красотата на цветята, но изисква изключително внимание към детайла за постигане на перфектни резултати.

Знаем, че всяко цвете има значение за Вас и затова поемаме ангажимент да си партнираме с производителите на декоративни растения за създаването на иновативни решения за на по-високи добиви, с по-ефективни средства. Подкрепяме този ангажимент с продукти, които ефективно и икономично контролират болести, насекоми и неприятели, а нашите биостимулатори подпомагат оптималния растеж на цветята. В нашето „цветно“ направление ще откриете.

Растителна защита за цветя – продукти от серията „грижа за цветята“, с които ще се погрижите вашите растения да бъдат предпазени от най-често срещаните и опасни за тях болести и неприятели. Сред най-търсните ни продукти за грижа за цветята са фунгицидите Скор, Суич, Топаз.

Биостимуланти – осигурете правилния растеж на Вашите цветни култури с биостимулант разработен специално за контрол над стреса. Исабион е нашето решение при редица култури, включително и за цветя.

Syngenta Professional Solutions

Ние сме най-новото направление на Синджента България изцяло посветено на грижата за пространствата, която обитаваме. Специално подбрани продукти в подходящи разфасовки за производителите на цветя, за малкия фермер, агроаптеките, любители градинари и цветари. С няколко думи – за всички нас, които участваме в създаването на по-красива, вдъхновяваща и плодородна околна среда.

Нашите иновативни решения за професионално управление на вредители и болести Ви осигуряват повече продукция, с по-малко усилия и гарантирано качество.

Независимо дали отглеждане професионално цветя, искате да отглеждате плодове и зеленчуци, или просто да внесете живот и красота с цветя и храсти в градината ви, малките разфасовки на Syngenta Professional Solutions ще Ви бъдат от полза. Гордеем се, че имаме водещо глобално портфолио от висококачествени продукти, подходящи както за любителите цветари, така и при производството на декоративни култури. Вредителите и болестите могат да нанесат необратими щети в цветната градина. Ние работим с Вас, за да сме сигурни, че всяко растение ще постигне своя потенциал.

Продукт номер 1 от Syngenta Professional Solutions – Исабион

При отглеждането на цветя видимите резултати и външния вид на растенията са от особено голямо значение. Използването на биостимуланти ще допринесе, както за по-високи добиви, така и за образуването на повече и по-добри цветове и ще удължи живота на цветята. Нашият най-търсен биостимулант – Исабион, съдържа аминокиселини от животински произход без вредни за почвата и растенията химични елементи. Той лесно се усвоява от растенията и спомага за доброто презимуване и по-добра пролетна адаптация на културите. Исабион е новият най-добър приятел на вас и на културите във вашата градина!

Биостимулатор с органичен произход

Помага на усвояването на хранителни вещества

Повишава добива и качеството на продукцията

Полезни съвети

Екип експерти Растителна защита