Продиджио: семена мултилийф салата

С рубинено-червен цвят и отлична за салатени миксове
 

Добрият имидж на производителя е важен във всяка сфера на бизнес, включително и в зеленчукопроизводството. Когато искате да предложите различна и висококачествена продукция на пазара, можете да се доверите на специалните салати от Синджента. Продиджио е нашето решение специална мултилийф червена салата за прясна консумация и пакериране в салатени миксове. 

 

Салатените миксове излгеждат изключително атркативно, когато са комбинация от различни форми и цветове. Продиджио е „мултилийф“ салата с прекрасна комбинация от цветове, преминаващи от светло зелено към лъскаво червено. С едно отрязване на кочана, листата са готови за сортиране и пакетиране. Продиджио е подходящ за производство през пролетта и есента, с висока устойчивост на мана.

 

Оранжерийно производство

Открито производство

5000 семена в пакет

Схема на разсаждане: 8000 - 9000 р/дка

 

Оранжерийно производство

Открито производство

5000 семена в пакет

Схема на разсаждане: 8000 - 9000 р/дка

Устойчивости

HR | Мана (Bl: 16-35EU)

Мана

 

Висока устойчивост

Bremia lactucae е вид гъбичен патоген, който засяга салатите и е отговорен за появата на т.нар. мана. Болестта не се ограничава до определен вегетационен период и засяга почти всички части на растението, ако не бъдат взети адекватни мерки за контрол. Устойчивите сортове като Продиджио са естествено решение на този проблем.

HR | Листни въшки (Nr: 0)

Листни въшки 

 

Висока устойчивост

Сравнително краткият вегетационен период на салатите ги правят изключително трудни за третиране с химически средства. Листните въшки, обаче са проблем, който не може да бъде оставен без контрол, тъй като освен повредите, които те причиняват по растенията, могат да бъдат преносител и на вирусни заболявания като мозайката. Устойчивостта на листни въшки в този смисъл е изключително полезно качество на Проджиджио.

Въпроси и отговори

Кога да засаждаме Продиджио?

Продиджио е подходящ за производство пролетта и зимата. При производство през пролетта, препоръчителните месеци за засаждане са февруари и март. За есенно-зимно производство, засаждането се препоръчва през август и септември.

Други сортове салати

Семена салати Фънфикс от Синжента.

Фънфикс

Пролет, есен и зима

Семена салати Айс Уейв от Синжента.

Айс Уейв

Пролет и есен

Семена салати Юлиян от Синжента.

Юлиян

Копф салата
Пролет и есен