Корлану F1: семена карфиол

Изключителна устойчивост на тежки климатични условия
 

Карфиолът е култура, която е чувствителна към условията за отглеждане. Растението не обича прекалено резки температурни промени, голяма горещина или пък студове, както и лошо поливане. Всички тези фактори могат да навредят на качеството и количеството на добива. Корлану е създаден, за да  преодолява тези препятствия.

 

Понеже все още не можем да контролираме времето, можем да направим всичко възможно да контролираме останалите фактори в зеленчукопроизводството. Само така можем да осигурим отличен добив независимо от климатичните условия. Изборът на подходящ хибрид карфиол за условията на оглеждане е от съществено значение за добрия резултат.

Корлану е хибрид за ранно и средно ранно производство, който не е взискателен към условията на отглеждане, Има мощно растение с изправени вертикално листа и восъчно покритие за по-добро предпазване на формиращата се глава. Това го прави силно устойчив сорт на тежки климатични условия и гарантира качество на реколтата. Прибира се лесно поради изправената си структура. Главите са кръгли и компактни, с много добро самопокритие и снежно бял цвят. Хибридът е подходящ за преработка и е предпочитан от производителите, които искат да си осигурят сигурен добив.

Открито производство

Подходящ за преработка

Тегло: 1,5 - 2 кг

75 дни

2500 семена в пакет

Схема на разсаждане: 2700 - 3200 р/дка

Открито производство

Подходящ за преработка

Тегло: 1,5 - 2 кг

75 дни

2500 семена в пакет

Схема на разсаждане: 2700 - 3200 р/дка

Въпроси и отговори

Кога да засаждаме Корлану?

Корлану е средно-ранен хибрид за производство в края на лятото и началото на есента. Препоръчителният период на засаждане е юни и юли.

Други хибриди карфиол

Семена карфиол Кристоф от Синджента.

Кристоф

80 - 85 дни
1.8 - 2.2 кг

Семена карфиол Алмагро от Синджента.

Алмагро

85 - 90 дни
1.8 - 2.2 кг