Интело F1: семена главесто зеле

С отличен срок на вегетация
 

Предизвикателствата пред зеленчукопроизводителите в България непрекъснато растат и се променят. За добра адаптация на пазара е нужна гъвкавост и планиране. Затова семената зеле, които предлагаме са винаги съобразени с Вашите изисквания и нужди. Интело е още един от сортовете зеле, които си заслужава да пробвате, защото е подходящ за реализация както на пресния пазар, така и за преработка.

 

Зелето е една от културите, които запазват своите добри позиции, заради своите сравнително ниски разходи за производство и голямото търсене в есенния период. Не са много, обаче сортовете като Интело, които могат да се разсаждат от ранна пролет чак до юли, за да предложи на производителите възможност да запълнят своя сеитбооборот според най-подходящата за полетата им схема.

Интело е хибрид семена подходящ за основно и късно производство. Сортът се характеризира с добър срок на вегетация – 85-90 дни. Листата на растението са изправени и защитават добре главата. Рехавата вътрешна структура на зелката и отличните ѝ вкусови качества са причина за добрата репутация на хибрида. Размерите на главата, добрият външен вид и отличният вкус правят сорта идеален за пресен пазар и за преработка. 

Открито производство

Подходящ за преработка

Тегло: 2 - 3 кг

85 - 90 дни

2500 семена в пакет

Схема на разсаждане: 3800 - 4000 р/дка

Открито производство

Подходящ за преработка

Тегло: 2 - 3 кг

85 - 90 дни

2500 семена в пакет

Схема на разсаждане: 3800 - 4000 р/дка

Въпроси и отговори

Кога да засаждаме Интело?

Интело е подходящ за основно и късно производство. Засаждането може да започне още от март и да продължи до края на юли.

Други хибриди зеле

Семена зеле Елдорет от Синджента.

Елдорет

НОВО
75 - 80 дни
2,5 - 3,5 кг

Семена ранно зеле Лауда от Синджента.

Лауда

НОВО
45 - 50 дни
1,2 - 1,5 кг