Нови ексклузивни бонус условия за сезон 2024!

Общи Новини

 

Кешбек условия 2024

Отглеждането на земеделски култури е ежегодна надпревара с климатичните условия, борсовите цени, управлението на направените вложения и други фактори. Времената са предизвикателни и решенията, които се взимат от фирмерите трябва да са все по-прецизни и икономически обосновани! 

Партньорството и успехът вървят ръка за ръка, затова ние от Синджента, като една от водещите компании в агросектора, ви предоставяме възможността да се възползвате от новите по-добри промоционални условия през сезон 2024. 

Поради тази причина ние като експерти се стараем да предложим най-добрите решения в конкретната ситуация. 

Само сега нови ексклузивни бонус условия за Растителна защита от най-висок клас!                 

 Syngenta увеличава размера на предлаганата отстъпка за следните продукти: 

Възползвайте се от новите по-добри условия! 

 

listego_plus_1132x350.png

Ако търсите широкоспектърно решение за ефикасна борба с плевели и Синя китка при Clearfield® Plus и A.I.R.™ хибриди слънчоглед, разгледайте характеристиките на Листего Плюс. Хербицидът контролира икономически важни и „трудни“ плевели  като Бутрак и Паламида.

 

Amistar Gold

Амистар Голд е фунгицид за защита на основните болести по Рапица и Слънчоглед. Той има двойно системно и трансламинарно действие, както и бърза транслокация и отлично разпределение в растението, предпазващо новия прирастл И не на последно място Амистар Голд е с биостимулиращ ефект, спомагащ за повишаване на добива.

Elatus era

Елатус Ера е фунгицид за защита на основните болести по житни култури. Той е с най-новата SDHI формулация, като осигурява пълна защита на листата отвътре и отвън. Подходящ е за първо и второ третиране и има изключителен контрол на Септория и Ръжди. Зеленият физиологичен ефект и от двете активни вещества, доказано повишаване на добива.

elumis

 

Елумис е широкоспектърен хербицид за най-добрите професионалисти. Той притежава ОД формулация за отлично прилепване и много бързо проникване. При него ще откриете надежден контрол на всички важни плевели с едно пръскане, включително трудно контролирани видове и действие и върху прераснали плевели.

 

Защитете инвестициите си в един постоянно, променящ се климат

Програма Агри Клайм 2024

 

Трудно можем да планираме успеха си, когато не можем да планираме времето.

AgriClime™ защитава културите ви от неблагоприятни климатични условия в ключовите фази от тяхното развитие и е свързан с вашите конкретни покупки. Базирайки се на сателитна технология и локална метеорологична информация, AgriClime™ Ви дава до 30% възвръщаемост на средствата и увереност да  инвестирате в иновативното портфолио на Синджента.

Ако по време на периода на защита, валежите са под определен праг основан на база на 20-годишната климатична история на вашето конкретно поле – AgriClime™ ви връща до 30% от инвестициите ви в продукти на Синджента. Свържете се с нашите представители по региони, за да се регистрирате в програмата.

Cropwise Commodity Pro Bulgaria

 

Трудно е да се планира успех при непредсказуем пазар. Cropwise Commodity Pro помага да защитите стойността на закупените от Вас първокласни продукти за растителна защита срещу спад в цената на продукцията по време на вегетационния период. С помощта на Cropwise Commodity Pro, Syngenta ще сподели с вас риска от намаляването на цените на продукцията, като ви гарантира до 15% възстановяване на средствата за висококачествени продукти, ако в хода на сезона настъпи неблагоприятен обрат на пазара. Научете повече като последвате линка - https://www.cropwise.com/bulgaria/ 

svrzhete_s_e_s_nas.jpg